mandag den 14. november 2011

Så langt, så godt...

Så er omslagene til årets julekort klippet og klistret... så er der kun indersiderne tilbage. Mon ikke vi når det i god tid i år? :)

13 kommentarer:

 1. Hejsa,
  har lige fundet vej til din blog ;-)
  Den er skøn,... smukke billeder og kreative finurligheder.
  Tjek evt. min, og har netop en Give Away i spil :-)

  SvarSlet
 2. mon ikke du er i fin tid :) de er blevet rigtig søde og enkle.
  Jeg må hellere selv igang :)
  Christina

  SvarSlet
 3. WOW - Det er vist lykkedes bedre for dig end for mig :) . Har førhen lavet lignende julekort med både stjerner, hjerter og julekugler. Men - de bliver aldrig så fine i kanten. Vil du løfte sløret for, hvordan du gør? mvh Trine

  SvarSlet
 4. Tak, jeg er glad for at I kan lide det... så skal jeg snart i gang med indersiderne :)

  Trine@ jeg har lavet det i et program, der hedder QuarkXpress - det er perfekt til det. Jeg har lavet 2 skrå streger og brugt dem som figursats og så har jeg ellers brugt en masse tid på at få ordene skrevet i en rækkefølge, så de står flot på hver enkelt linie - selvom det er enkelt, så har det taget pænt lang tid at lave ;)

  SvarSlet
 5. Tiden var det helt sikkert værd at bruge. De er drøn flotte! Skal du også lave indersider - det glæder jeg mig til at se!? Vil prøve at kigge lidt på programmet. Overvejer lidt, om det kan gøre Juleskriveriet sjovere for min danskklasse, hvis juleopgaven skrives på lignende måde ;)

  SvarSlet
 6. Jo, jeg skal ha' gang i nogle indersider. Tænker måske et billede af min søn på den ene side og så personlige hilsner på den anden side - men jeg har ikke lagt mig fast på noget endnu :)

  Sjov idé med juleopgaven i din danskklasse :)

  SvarSlet
 7. Hvor er det altså bare blevet flot!! Jeg er helt vild med dit brug af ord til at forme grantræet og så farver til at highlighte udvalgte ord. Super god idé!

  SvarSlet
 8. Et billede vil helt sikkert sætte prikken over i'et i et personligt julekort :)

  SvarSlet
 9. Hvor er det super flot det julekort - gad god at stjæle ideen. Hvad hedder skriften du har brugt?

  SvarSlet
 10. Anne O @ Skriften jeg har brugt hedder: Bank Gothic. :)

  SvarSlet